Доктор Знайка - знающий доктор
Главная | Приятного Аппетита Супчики1 | Регистрация | Вход
Понедельник
25.09.2017
20:04
Приветствую Вас Гость | RSS

[Вернуться на Главную Страницу Раздела]



Гаспаччо из огурцов от Маши: Состав: 100 мл воды, 2 средних свежих огурца, помидор, сладкий перец, половинка луковицы, зубчик чеснока, яичный белок, соль. На мелкие кусочки порежьте перец, помидор и чеснок, добавьте воды и приготовьте пюре. Охладите. Натрите на мелкой тёрке огурцы, посолите. Взбейте миксером яичный белок до густой пены, смешайте с протёртыми огурцами. Помешивая, введите полученный мусс в холодное овощное пюре и сразу подавайте к столу.


Низкокалорийный суп от Лены: Состав: 200 мл воды, 100 г консервированных шампиньонов, чайная ложка лимонного сока, столовая ложка обезжиренного молока, соль, перец, укроп.

Нарезанные тонкими ломтиками шампиньоны взбейте вместе с водой миксером. Грибную массу посолите, поперчите, добавьте молоко, лимонный сок, нарубленный укроп.


Chicken Soup With Bulgur and Yellow Squash



Although squash isn’t ready yet locally, there’s some beautiful organic yellow squash from Mexico in my local supermarkets and at Trader Joe’s. I couldn’t resist using it for this Greek-inspired chicken soup with bulgur. Make your own chicken stock if you can; use the stock that resulted from poaching the chicken breasts.

5 cups chicken stock

3/4 cup coarse bulgur

Salt and freshly ground pepper to taste

3/4 pound yellow squash, sliced

1/2 to 1 cup shredded chicken breast, to taste

1 to 2 tablespoons fresh lemon juice, to taste

1 tablespoon chopped fresh tarragon

1. Place the chicken stock in a saucepan, and bring to a simmer. Add the bulgur, and simmer, covered, for 20 minutes. Taste and adjust seasonings with salt and pepper, and add the squash. Simmer uncovered for 10 minutes. Stir in the chicken breast and lemon juice, and heat through for a few minutes. Ladle into bowls, sprinkle tarragon into each serving and serve.

Yield: Serves four.

Advance preparation: You can make this several hours ahead, but stir in the tarragon just before serving.

Получился крайне диетический супчик, поскольку на порцию приходится: 148 калорий, 1г жира, 15 мг холестерина, 23 г углеводов, 6 г клетчатки, 95 мг натрия, 12 г белка

Cold Cucumber Dill Soup

INGREDIENTS

  • 2 English cucumber, peeled, seeded and cut into 3 inch pieces
  • 1/2 cup milk
  • 1 tsp. salt
  • 1/2 tsp. freshly ground black pepper
  • 2 tbsp. fresh chives
  • 1 tbsp. chopped fresh dill
  • Dash of cayenne pepper, or to taste

PREPARATION

Place Marzetti Light Dill Veggie Dip and all ingredients in the bowl of a food processor and process until soup is smooth. Store soup in a sealed container in refrigerator until ready to serve. Soup can be prepared 1 day in advance. Whisk soup before serving.

 







Форма входа
Календарь
«  Сентябрь 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Друзья сайта
  • Сайт Бора
  • Девичник
  • Статистика

    Онлайн всего: 1
    Гостей: 1
    Пользователей: 0
    Поиск
    Copyright MyCorp © 2017
    Конструктор сайтов - uCoz